LEDDRULLING

Leddrulling er en enkel og effektiv måte å møte dagens utfordringer på. Kroppen er som en bilmotor, den fungerer dårlig uten olje. Leddrulling hjelper deg med å smørje kroppen slik at kroppen din er «fit for fight».
SCENAR

Har du smerte eller muskelspenninger? Scenar er en ny behandlingsmetode som kan hjelpe. Kort sagt – Scenar er en nervestimulator som setter i gang kroppens egne metoder til smertelindring ved hjelp av strøm.

TRIGGERPUNKTER

Mange ganger kommer grunnen til smerten fra helt andre plasser enn der du selv kjenner smerten. Triggerpunkter er enkle muskelfibre som har låst seg. Disse kan ofte være en orsak til smerte. De har en tendens til å sende ut smerte til andre plasser enn der hvor selve triggerpunktene er.

TRYKKBØLGE

Med noen få trykkbølgje behandlinger kan du dempe eller bli kvitt plager i muskler og sener. Med mekanisk trykk lager trykkbølgemaskinen mikroskader i vevet. Dette setter i gang en normal helbredelsesprosess i det området.

KINESIOTAPING

Huden er kroppens største organ, og dens velvære er meget viktig. Kinesiotaping er en rehabiliterende teip som hjelper kroppens naturlige helbredelsesprosess, og som samtidig gir støtte og stabilitet til muskler og ledd uten å begrense kroppens bevegelsesutslag.

TRENING

Det er meget viktig å være i fysisk aktivitet. Vi er utrustet med det beste treningsstudioet — vår egen kropp. Vi trenger ikke å finne opp hjulet på nytt — ofte er gamle metoder være like bra eller bedre. Har du prøvd deg på Kettlebells eller Clubbells? Hva med å gå barbeint i en periode?

LASERBEHANDLING

Laserbehandling er et effektivt tiltak mot smerte. Det har lokal betennelsesdempende virkning og fremmer tilheling av skader i muskel- og senelidelser. Laserbehandling er i motsetning til mange andre behandlinger helt smertefri.